Az étkezési paprika fajták tápanyagfelvételének és termelésátlagának összehasonlítása

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Tóth Mária
További közreműködők: Sipos József (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2007
Kulcsszavak:Étkezési paprika
Paprikatermesztés
Növényvédelem
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/102075
LEADER 00839nta a2200241 i 4500
001 dipl102075
005 20211201140527.0
008 211201s2007 hu om 0|| zxx d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Tóth Mária 
245 1 3 |a Az étkezési paprika fajták tápanyagfelvételének és termelésátlagának összehasonlítása  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Mária Tóth 
260 |c 2007 
300 |a 106 
650 4 |a Agrár 
650 4 |a Agricultural sciences 
650 4 |a Agriculture, forestry and fisheries 
650 4 |a Plant breeding and plant protection 
695 |a Étkezési paprika 
695 |a Paprikatermesztés 
695 |a Növényvédelem 
700 1 |a Sipos József  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/102075/1/2007_toth_maria.pdf  |z Dokumentum-elérés