Az étkezési paprika fajták tápanyagfelvételének és termelésátlagának összehasonlítása
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2007
|
Kulcsszavak: | Étkezési paprika Paprikatermesztés Növényvédelem |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/102075 |
LEADER | 00839nta a2200241 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dipl102075 | ||
005 | 20211201140527.0 | ||
008 | 211201s2007 hu om 0|| zxx d | ||
040 | |a SZTE Diploma Repozitórium |b hun | ||
041 | |a zxx | ||
100 | 1 | |a Tóth Mária | |
245 | 1 | 3 | |a Az étkezési paprika fajták tápanyagfelvételének és termelésátlagának összehasonlítása |h [elektronikus dokumentum] / |c Mária Tóth |
260 | |c 2007 | ||
300 | |a 106 | ||
650 | 4 | |a Agrár | |
650 | 4 | |a Agricultural sciences | |
650 | 4 | |a Agriculture, forestry and fisheries | |
650 | 4 | |a Plant breeding and plant protection | |
695 | |a Étkezési paprika | ||
695 | |a Paprikatermesztés | ||
695 | |a Növényvédelem | ||
700 | 1 | |a Sipos József |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/102075/1/2007_toth_maria.pdf |z Dokumentum-elérés |