Étkezési paprika szabadföldi termesztése magángazdaságban

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Szekeres Árpád
További közreműködők: Monostori Tamás (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2004
Kulcsszavak:Étkezési paprika
Paprikatermesztés
Termesztéstechnológia
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/101501
LEADER 00773nta a2200229 i 4500
001 dipl101501
005 20211122083908.0
008 211117s2004 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Szekeres Árpád 
245 1 0 |a Étkezési paprika szabadföldi termesztése magángazdaságban  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Árpád Szekeres 
260 |c 2004 
300 |a 60 
650 4 |a Agrár 
650 4 |a Agricultural sciences 
650 4 |a Agriculture, forestry and fisheries 
695 |a Étkezési paprika 
695 |a Paprikatermesztés 
695 |a Termesztéstechnológia 
700 1 |a Monostori Tamás  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/101501/1/2004_szekeres_arpad.pdf  |z Dokumentum-elérés