A HACCP élelmiszerbiztonsági rendszer alkalmazása egy sütőipari üzemnél
Elmentve itt :
Szerző: | Csáki Sándor |
---|---|
További közreműködők: | Gesztesi Zsuzsanna (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2002
|
Kulcsszavak: | HACCP Élelmiszerbiztonság Sütőipari üzem |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/101049 |
Hasonló tételek
-
A HACCP élelmiszerbiztonsági rendszer adott tejtermelő tehenészetben
Szerző: Kellerné Mencser Mária
Megjelent: (2001) -
HACCP elemzése egy vendéglátóipari egységnél
Szerző: Szaszák Szimonett
Megjelent: (2022) -
HACCP elemzése a szállodai vendéglátásban
Szerző: Gubina Tamás
Megjelent: (2021) -
Sütőipari termék szerkezetének javítása
Szerző: Sinka Dóra Tünde
Megjelent: (2021) -
Zöldbanán liszt felhasználása sütőipari termékben
Szerző: Bódi Nikolett
Megjelent: (2021)