A HACCP élelmiszerbiztonsági rendszer alkalmazása egy sütőipari üzemnél
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2002
|
Kulcsszavak: | HACCP Élelmiszerbiztonság Sütőipari üzem |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/101049 |
LEADER | 00713nta a2200217 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dipl101049 | ||
005 | 20220126072433.0 | ||
008 | 220111s2002 hu om 0|| zxx d | ||
040 | |a SZTE Diploma Repozitórium |b hun | ||
041 | |a zxx | ||
100 | 1 | |a Csáki Sándor | |
245 | 1 | 2 | |a A HACCP élelmiszerbiztonsági rendszer alkalmazása egy sütőipari üzemnél |h [elektronikus dokumentum] / |c Sándor Csáki |
260 | |c 2002 | ||
300 | |a 39 | ||
650 | 4 | |a Agrár | |
650 | 4 | |a Food and beverages | |
695 | |a HACCP | ||
695 | |a Élelmiszerbiztonság | ||
695 | |a Sütőipari üzem | ||
700 | 1 | |a Gesztesi Zsuzsanna |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/101049/2/2002_csaki_sandor.pdf |z Dokumentum-elérés |