A HACCP élelmiszerbiztonsági rendszer alkalmazása egy sütőipari üzemnél

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Csáki Sándor
További közreműködők: Gesztesi Zsuzsanna (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2002
Kulcsszavak:HACCP
Élelmiszerbiztonság
Sütőipari üzem
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/101049
LEADER 00713nta a2200217 i 4500
001 dipl101049
005 20220126072433.0
008 220111s2002 hu om 0|| zxx d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Csáki Sándor 
245 1 2 |a A HACCP élelmiszerbiztonsági rendszer alkalmazása egy sütőipari üzemnél  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Sándor Csáki 
260 |c 2002 
300 |a 39 
650 4 |a Agrár 
650 4 |a Food and beverages 
695 |a HACCP 
695 |a Élelmiszerbiztonság 
695 |a Sütőipari üzem 
700 1 |a Gesztesi Zsuzsanna  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/101049/2/2002_csaki_sandor.pdf  |z Dokumentum-elérés