A méz minőségének meghatározása
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2000
|
Kulcsszavak: | Méztermelés Mézminőség |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/100605 |
LEADER | 00688nta a2200217 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dipl100605 | ||
005 | 20211119125609.0 | ||
008 | 211119s2000 hu om 0|| hun d | ||
040 | |a SZTE Diploma Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hun | ||
100 | 1 | |a Szűcs László | |
245 | 1 | 2 | |a A méz minőségének meghatározása |h [elektronikus dokumentum] / |c László Szűcs |
260 | |c 2000 | ||
300 | |a 42 | ||
650 | 4 | |a Agrár | |
650 | 4 | |a Agricultural sciences | |
650 | 4 | |a Agriculture, forestry and fisheries | |
695 | |a Méztermelés | ||
695 | |a Mézminőség | ||
700 | 1 | |a Kulik Jenő |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/100605/1/2000_szucs_laszlo.pdf |z Dokumentum-elérés |