Sertés házivágása élelmiszerhigiéniai szempontok figyelembevételével

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Molnárné Hajnal Katalin
További közreműködők: Pinnyey Szilárd (Témavezető)
Szűts László (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 1999
Kulcsszavak:Házivágás
Sertésvágás
Élelmiszerhigiénia
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/100583
LEADER 00821nta a2200241 i 4500
001 dipl100583
005 20211124074359.0
008 211124s1999 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 2 |a Molnárné Hajnal Katalin 
245 1 0 |a Sertés házivágása élelmiszerhigiéniai szempontok figyelembevételével  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Katalin Molnárné Hajnal 
260 |c 1999 
300 |a 68 
650 4 |a Agrár 
650 4 |a Agricultural sciences 
650 4 |a Veterinary science 
695 |a Házivágás 
695 |a Sertésvágás 
695 |a Élelmiszerhigiénia 
700 0 1 |a Pinnyey Szilárd  |e ths 
700 0 1 |a Szűts László  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/100583/1/1999_molnarne_hajnal_katalin.pdf  |z Dokumentum-elérés