A gyep nitrát- és fehérje-tartalmának alakulása különböző kémiai formában, különböző koncentrációban alkalmazott nitrogén trágyázás hatására
Elmentve itt :
Szerző: | Jónás Annamária |
---|---|
További közreműködők: | Márki-Zayné dr. Imre Katalin (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
1997
|
Kulcsszavak: | Gyeptermesztés Nitráttartalom |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/100152 |
Hasonló tételek
-
A talaj minőségi változásai különböző kultúrnövények termesztésének hatására
Szerző: Varga János
Megjelent: (2018) -
A talajok nitrogén, foszfor és kálium ellátottsága Csongrád megyében
Szerző: Borbély Bernadett
Megjelent: (1997) -
Nitrát-nitrogén környezeti hatása
Szerző: Apró János
Megjelent: (1999) -
Egymenetes lucernaszilázs készítése a telekgerendási Vörös Csillag Termelőszövetkezetben
Szerző: Hoczopán János
Megjelent: (1974) -
A csőtörő kombájnok kukorica betakarítás elemzése a hódmezővásárhelyi "Ságvári" Termelőszövetkezetben
Szerző: Arany Sándor
Megjelent: (1973)