Elhunyt Ördög Etel

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Article
Published: 1978-02-05
Series:Délmagyarország 68 No. 31
Kulcsszavak:Ördög Etel, forradalmi harcosok, veteránok
Online Access:http://dmarchiv.bibl.u-szeged.hu/98175
LEADER 00420nab a2200145 i 4500
001 delm98175
005 20190520120107.0
008 190520s1978 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Délmagyarország Archívum  |b hun 
041 |a hun 
245 0 0 |a Elhunyt Ördög Etel  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 1978-02-05 
300 |a 4 
490 0 |a Délmagyarország  |v 68 No. 31 
695 |a Ördög Etel, forradalmi harcosok, veteránok