Felvételi előkészítő tanfolyam. (rövid hír)

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Article
Published: 1981-04-09
Series:Délmagyarország 71 No. 83
Online Access:http://dmarchiv.bibl.u-szeged.hu/90230
LEADER 00388nab a2200133 i 4500
001 delm90230
005 20190618115129.0
008 190618s1981 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Délmagyarország Archívum  |b hun 
041 |a hun 
245 0 0 |a Felvételi előkészítő tanfolyam. (rövid hír)  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 1981-04-09 
300 |a 8 
490 0 |a Délmagyarország  |v 71 No. 83