Bibó Istvánra emlékeztek

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Article
Published: 1996-10-24
Series:Délmagyarország 86 No. 248
Kulcsszavak:emlékülés, Bibó István, Bibó István
Online Access:http://dmarchiv.bibl.u-szeged.hu/79591
LEADER 00425nab a2200145 i 4500
001 delm79591
005 20191011121602.0
008 191011s1996 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Délmagyarország Archívum  |b hun 
041 |a hun 
245 0 0 |a Bibó Istvánra emlékeztek  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 1996-10-24 
300 |a 5 
490 0 |a Délmagyarország  |v 86 No. 248 
695 |a emlékülés, Bibó István, Bibó István