Tizenkét esztendő [vezércikk]

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Article
Published: 1956-10-11
Series:Délmagyarország
Kulcsszavak:Felszabadulás évfordulós ünnepség Szeged 1956
Online Access:http://dmarchiv.bibl.u-szeged.hu/78594
LEADER 00430nab a2200145 i 4500
001 delm78594
005 20180928084353.0
008 180928s1956 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Délmagyarország Archívum  |b hun 
041 |a hun 
245 0 0 |a Tizenkét esztendő   |h [elektronikus dokumentum] :  |b [vezércikk] 
260 |c 1956-10-11 
300 |a 1 
490 0 |a Délmagyarország 
695 |a Felszabadulás évfordulós ünnepség Szeged 1956