Szegedi énekkar szép sikere

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Article
Published: 1966-07-02
Series:Délmagyarország 56 No. 155
Kulcsszavak:Zenei élet hangverseny Budapest 1966, zeneélet 1962-1979
Online Access:http://dmarchiv.bibl.u-szeged.hu/76732
LEADER 00443nab a2200145 i 4500
001 delm76732
005 20180928084326.0
008 180928s1966 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Délmagyarország Archívum  |b hun 
041 |a hun 
245 0 0 |a Szegedi énekkar szép sikere  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 1966-07-02 
300 |a 5 
490 0 |a Délmagyarország  |v 56 No. 155 
695 |a Zenei élet hangverseny Budapest 1966, zeneélet 1962-1979