NDK képes újság Szegedről

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Article
Published: 1966-09-04
Series:Délmagyarország 56 No. 209
Kulcsszavak:Sajtó Drezda 1966, sajtó
Online Access:http://dmarchiv.bibl.u-szeged.hu/74743
LEADER 00412nab a2200145 i 4500
001 delm74743
005 20180928082615.0
008 180928s1966 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Délmagyarország Archívum  |b hun 
041 |a hun 
245 0 0 |a NDK képes újság Szegedről  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 1966-09-04 
300 |a 11 
490 0 |a Délmagyarország  |v 56 No. 209 
695 |a Sajtó Drezda 1966, sajtó