Íz, zamat, minőség sok az élelmiszer-hamisítás /
Elmentve itt :
Szerző: | Chikán Ágnes |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
1970-08-01
|
Sorozat: | Délmagyarország
60 No. 179 |
Kulcsszavak: | Minőségellenőrzés élelmiszer 1970, kereskedelmi intézmények |
Online Access: | http://dmarchiv.bibl.u-szeged.hu/68894 |
Hasonló tételek
-
Zamat-kávé és Szent Johanna hangulatjelentés: 1956 október eleje /
Szerző: Újszászi Ilona
Megjelent: (2006) -
Termékválasztáskor az íz és a minőség lett a legfontosabb
Szerző: Kiss Anna
Megjelent: (2023) -
Előtérben a minőség tanácskozás Szeged élelmiszer-ellátásáról /
Szerző: Horváth Dezső
Megjelent: (1970) -
Drevnekitajskaâ keramika iz Karakoruma
Szerző: Evtûhova Lidiâ Alekseevna
Megjelent: (1959) -
Iz leksiki drevnerusskih aprakosov
Szerző: Sonkoly Pál
Megjelent: (1975)