Íz, zamat, minőség sok az élelmiszer-hamisítás /

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Chikán Ágnes
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 1970-08-01
Sorozat:Délmagyarország 60 No. 179
Kulcsszavak:Minőségellenőrzés élelmiszer 1970, kereskedelmi intézmények
Online Access:http://dmarchiv.bibl.u-szeged.hu/68894
LEADER 00528nab a2200157 i 4500
001 delm68894
005 20180927153647.0
008 180927s1970 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Délmagyarország Archívum  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Chikán Ágnes 
245 1 0 |a Íz, zamat, minőség   |h [elektronikus dokumentum] :  |b sok az élelmiszer-hamisítás /  |c  Chikán Ágnes 
260 |c 1970-08-01 
300 |a 3 
490 0 |a Délmagyarország  |v 60 No. 179 
695 |a Minőségellenőrzés élelmiszer 1970, kereskedelmi intézmények