Íz, zamat, minőség sok az élelmiszer-hamisítás /
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
1970-08-01
|
Sorozat: | Délmagyarország
60 No. 179 |
Kulcsszavak: | Minőségellenőrzés élelmiszer 1970, kereskedelmi intézmények |
Online Access: | http://dmarchiv.bibl.u-szeged.hu/68894 |
LEADER | 00528nab a2200157 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | delm68894 | ||
005 | 20180927153647.0 | ||
008 | 180927s1970 hu o 0|| hun d | ||
040 | |a SZTE Délmagyarország Archívum |b hun | ||
041 | |a hun | ||
100 | 1 | |a Chikán Ágnes | |
245 | 1 | 0 | |a Íz, zamat, minőség |h [elektronikus dokumentum] : |b sok az élelmiszer-hamisítás / |c Chikán Ágnes |
260 | |c 1970-08-01 | ||
300 | |a 3 | ||
490 | 0 | |a Délmagyarország |v 60 No. 179 | |
695 | |a Minőségellenőrzés élelmiszer 1970, kereskedelmi intézmények |