Őszre "prolongált" néprajzi filmszemle

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Moldován Domokos
Format: Article
Published: 1969-07-26
Series:Délmagyarország 59 No. 171
Kulcsszavak:Filmszemle Szeged 1969, kisfilm, amatőrfilm
Online Access:http://dmarchiv.bibl.u-szeged.hu/62728
LEADER 00497nab a2200157 i 4500
001 delm62728
005 20180927151251.0
008 180927s1969 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Délmagyarország Archívum  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Moldován Domokos 
245 1 0 |a Őszre "prolongált" néprajzi filmszemle  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Moldován Domokos 
260 |c 1969-07-26 
300 |a 5 
490 0 |a Délmagyarország  |v 59 No. 171 
695 |a Filmszemle Szeged 1969, kisfilm, amatőrfilm