Höchtl Margit és a szegedi zenebarátok kórusának közös hangversenye

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Höchtl Margit
Format: Article
Published: 1960-12-13
Series:Délmagyarország 50 No. 293
Kulcsszavak:Höchtl Margit, Zenei élet Szeged 1960, zeneélet
Online Access:http://dmarchiv.bibl.u-szeged.hu/62046
LEADER 00530nab a2200157 i 4500
001 delm62046
005 20180927151344.0
008 180927s1960 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Délmagyarország Archívum  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Höchtl Margit 
245 1 0 |a Höchtl Margit és a szegedi zenebarátok kórusának közös hangversenye  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Höchtl Margit 
260 |c 1960-12-13 
300 |a 5 
490 0 |a Délmagyarország  |v 50 No. 293 
695 |a Höchtl Margit, Zenei élet Szeged 1960, zeneélet