A menyecske, az ezüst óra, meg a hadifogoly

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Article
Published: 1916-07-28
Series:Délmagyarország 5 No. 174
Kulcsszavak:Világháború 1. 1916
Online Access:http://dmarchiv.bibl.u-szeged.hu/57995
LEADER 00422nab a2200145 i 4500
001 delm57995
005 20180927144624.0
008 180927s1916 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Délmagyarország Archívum  |b hun 
041 |a hun 
245 0 2 |a A menyecske, az ezüst óra, meg a hadifogoly  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 1916-07-28 
300 |a 5 
490 0 |a Délmagyarország  |v 5 No. 174 
695 |a Világháború 1. 1916