Zsír helyett...

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Article
Published: 1916-06-11
Series:Délmagyarország 5 No. 137
Kulcsszavak:Apróhirdetések Szeged 1916
Online Access:http://dmarchiv.bibl.u-szeged.hu/57931
LEADER 00400nab a2200145 i 4500
001 delm57931
005 20180927144625.0
008 180927s1916 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Délmagyarország Archívum  |b hun 
041 |a hun 
245 0 0 |a Zsír helyett...  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 1916-06-11 
300 |a 11 
490 0 |a Délmagyarország  |v 5 No. 137 
695 |a Apróhirdetések Szeged 1916