Bauer Dezső

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Article
Published: 1930-11-11
Series:Délmagyarország 6 No. 254
Kulcsszavak:Bauer Dezső, Gyászjelentés
Online Access:http://dmarchiv.bibl.u-szeged.hu/38942
LEADER 00396nab a2200145 i 4500
001 delm38942
005 20180927130100.0
008 180927s1930 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Délmagyarország Archívum  |b hun 
041 |a hun 
245 0 0 |a Bauer Dezső  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 1930-11-11 
300 |a 6 
490 0 |a Délmagyarország  |v 6 No. 254 
695 |a Bauer Dezső, Gyászjelentés