Szarvady Lajos

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Article
Published: 1927-01-09
Series:Délmagyarország 3 No. 6
Kulcsszavak:Szarvady Lajos, Gyászjelentés Szeged 1927
Online Access:http://dmarchiv.bibl.u-szeged.hu/37940
LEADER 00410nab a2200145 i 4500
001 delm37940
005 20180927112923.0
008 180927s1927 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Délmagyarország Archívum  |b hun 
041 |a hun 
245 0 0 |a Szarvady Lajos  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 1927-01-09 
300 |a 9 
490 0 |a Délmagyarország  |v 3 No. 6 
695 |a Szarvady Lajos, Gyászjelentés Szeged 1927