Orosz tanulókör a szegedi egyetemen

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Article
Published: 1948-04-16
Series:Délmagyarország
Kulcsszavak:Tanulókör orosz 1948, Egyetemi oktatás Szeged 1948
Online Access:http://dmarchiv.bibl.u-szeged.hu/34605
LEADER 00434nab a2200145 i 4500
001 delm34605
005 20180927112858.0
008 180927s1948 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Délmagyarország Archívum  |b hun 
041 |a hun 
245 0 0 |a Orosz tanulókör a szegedi egyetemen  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 1948-04-16 
300 |a 4 
490 0 |a Délmagyarország 
695 |a Tanulókör orosz 1948, Egyetemi oktatás Szeged 1948