Kikli-bemutató Egerben

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kikli Tivadar
Format: Article
Published: 2005-05-04
Series:Délmagyarország 95 No. 103
Kulcsszavak:Kikli Tivadar 1921-2007, Szeged, Színjátszás bemutató, Az egri csata (színházi ea.)
Online Access:http://dmarchiv.bibl.u-szeged.hu/134633
LEADER 00517nab a2200157 i 4500
001 delm134633
005 20191206153123.0
008 191206s2005 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Délmagyarország Archívum  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Kikli Tivadar 
245 1 0 |a Kikli-bemutató Egerben  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Kikli Tivadar 
260 |c 2005-05-04 
300 |a 7 
490 0 |a Délmagyarország  |v 95 No. 103 
695 |a Kikli Tivadar 1921-2007, Szeged, Színjátszás bemutató, Az egri csata (színházi ea.)