Mesterkurzusok - koncertekkel

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Article
Published: 2007-07-12
Series:Délmagyarország 97 No. 161
Kulcsszavak:Zeneművészeti Kar
Online Access:http://dmarchiv.bibl.u-szeged.hu/127355
LEADER 00405nab a2200145 i 4500
001 delm127355
005 20191220103801.0
008 191220s2007 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Délmagyarország Archívum  |b hun 
041 |a hun 
245 0 0 |a Mesterkurzusok - koncertekkel  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2007-07-12 
300 |a 6 
490 0 |a Délmagyarország  |v 97 No. 161 
695 |a Zeneművészeti Kar