Koszorú helyett?

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Article
Published: 1984-11-15
Series:Délmagyarország 74 No. 268
Kulcsszavak:szobrászat
Online Access:http://dmarchiv.bibl.u-szeged.hu/122414
LEADER 00385nab a2200145 i 4500
001 delm122414
005 20190903085254.0
008 190903s1984 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Délmagyarország Archívum  |b hun 
041 |a hun 
245 0 0 |a Koszorú helyett?  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 1984-11-15 
300 |a 8 
490 0 |a Délmagyarország  |v 74 No. 268 
695 |a szobrászat