Hamlet a Virág teraszán

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Tandi Lajos
Format: Article
Published: 1986-06-07
Series:Délmagyarország 76 No. 133
Kulcsszavak:Egyetemi Színpad
Online Access:http://dmarchiv.bibl.u-szeged.hu/120599
LEADER 00443nab a2200157 i 4500
001 delm120599
005 20190913144450.0
008 190913s1986 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Délmagyarország Archívum  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Tandi Lajos 
245 1 0 |a Hamlet a Virág teraszán  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Tandi Lajos 
260 |c 1986-06-07 
300 |a 7 
490 0 |a Délmagyarország  |v 76 No. 133 
695 |a Egyetemi Színpad