Bemutató a Kisszínházban

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Article
Published: 1980-04-13
Series:Délmagyarország 70 No. 86
Kulcsszavak:Kamaraszínház
Online Access:http://dmarchiv.bibl.u-szeged.hu/120108
LEADER 00398nab a2200145 i 4500
001 delm120108
005 20190606131149.0
008 190606s1980 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Délmagyarország Archívum  |b hun 
041 |a hun 
245 0 0 |a Bemutató a Kisszínházban  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 1980-04-13 
300 |a 4 
490 0 |a Délmagyarország  |v 70 No. 86 
695 |a Kamaraszínház