Menza Újszegeden

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Article
Published: 1977-11-05
Series:Délmagyarország 67 No. 261
Kulcsszavak:József Attila Tudományegyetem
Online Access:http://dmarchiv.bibl.u-szeged.hu/117816
LEADER 00405nab a2200145 i 4500
001 delm117816
005 20190527124610.0
008 190527s1977 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Délmagyarország Archívum  |b hun 
041 |a hun 
245 0 0 |a Menza Újszegeden  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 1977-11-05 
300 |a 8 
490 0 |a Délmagyarország  |v 67 No. 261 
695 |a József Attila Tudományegyetem