Külügyminiszter-helyettes

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Article
Published: 1975-11-13
Series:Délmagyarország 65 No. 266
Kulcsszavak:hazai politikusok látogatásai
Online Access:http://dmarchiv.bibl.u-szeged.hu/112770
LEADER 00415nab a2200145 i 4500
001 delm112770
005 20190423114921.0
008 190423s1975 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Délmagyarország Archívum  |b hun 
041 |a hun 
245 0 0 |a Külügyminiszter-helyettes  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 1975-11-13 
300 |a 1 
490 0 |a Délmagyarország  |v 65 No. 266 
695 |a hazai politikusok látogatásai