NDK-miniszter Szegeden

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Article
Published: 1971-10-31
Series:Délmagyarország 61 No. 257
Kulcsszavak:külföldi politikusok látogatásai
Online Access:http://dmarchiv.bibl.u-szeged.hu/112490
LEADER 00415nab a2200145 i 4500
001 delm112490
005 20190325125159.0
008 190325s1971 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Délmagyarország Archívum  |b hun 
041 |a hun 
245 0 0 |a NDK-miniszter Szegeden  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 1971-10-31 
300 |a 1 
490 0 |a Délmagyarország  |v 61 No. 257 
695 |a külföldi politikusok látogatásai