Új lakatosüzem a Kenyérgyári úton

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Article
Published: 1972-04-15
Series:Délmagyarország 62 No. 88
Kulcsszavak:egyéb iparágak
Online Access:http://dmarchiv.bibl.u-szeged.hu/107362
LEADER 00410nab a2200145 i 4500
001 delm107362
005 20190320134617.0
008 190320s1972 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Délmagyarország Archívum  |b hun 
041 |a hun 
245 0 0 |a Új lakatosüzem a Kenyérgyári úton  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 1972-04-15 
300 |a 1 
490 0 |a Délmagyarország  |v 62 No. 88 
695 |a egyéb iparágak