Uborkaszezon a Konzervgyárban jó alapanyag, minőségi termék - kevés befőtt és a dzsem - több zöldségkonzerv exportra /
Elmentve itt :
Szerző: | Szőke Mária |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
1977-08-06
|
Sorozat: | Délmagyarország
67 No. 184 |
Kulcsszavak: | konzervgyár |
Online Access: | http://dmarchiv.bibl.u-szeged.hu/104977 |
Hasonló tételek
-
Uborkaszezon a Konzervgyárban
Megjelent: (1975) -
Uborkaszezon
Szerző: Somogyi Károlyné
Megjelent: (1982) -
Megkezdődött az uborkaszezon
Szerző: Nagy László
Megjelent: (1983) -
Uborkaszezon három műszakban Konzervgyári helyzetkép /
Szerző: Somogyi Károlyné
Megjelent: (1972) -
"Csúcs" a konzervgyárban
Megjelent: (1977)