Tarján - legyen Tarján!

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Article
Published: 1971-01-20
Series:Délmagyarország 61 No. 16
Kulcsszavak:Tarján
Online Access:http://dmarchiv.bibl.u-szeged.hu/102441
LEADER 00388nab a2200145 i 4500
001 delm102441
005 20190430092057.0
008 190430s1971 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Délmagyarország Archívum  |b hun 
041 |a hun 
245 0 0 |a Tarján - legyen Tarján!  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 1971-01-20 
300 |a 5 
490 0 |a Délmagyarország  |v 61 No. 16 
695 |a Tarján