Urbanizációs örömök, gondok Szegeden és környékén

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Halász Miklós
Format: Article
Published: 1985-09-05
Series:Délmagyarország 75 No. 208
Kulcsszavak:környezetvédelem
Online Access:http://dmarchiv.bibl.u-szeged.hu/101889
LEADER 00485nab a2200157 i 4500
001 delm101889
005 20190909092518.0
008 190909s1985 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Délmagyarország Archívum  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Halász Miklós 
245 1 0 |a Urbanizációs örömök, gondok Szegeden és környékén  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Halász Miklós 
260 |c 1985-09-05 
300 |a 3 
490 0 |a Délmagyarország  |v 75 No. 208 
695 |a környezetvédelem