Küldjön egy képet!

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Article
Published: 1987-05-30
Series:Délmagyarország 77 No. 126
Kulcsszavak:Szántó Zoltán, fotó
Online Access:http://dmarchiv.bibl.u-szeged.hu/100116
LEADER 00401nab a2200145 i 4500
001 delm100116
005 20190918142256.0
008 190918s1987 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Délmagyarország Archívum  |b hun 
041 |a hun 
245 0 0 |a Küldjön egy képet!  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 1987-05-30 
300 |a 8 
490 0 |a Délmagyarország  |v 77 No. 126 
695 |a Szántó Zoltán, fotó