Emlékezés és díjátadás

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Article
Published: 1980-11-19
Series:Délmagyarország 70 No. 271
Kulcsszavak:Szántó Ferenc
Online Access:http://dmarchiv.bibl.u-szeged.hu/100104
LEADER 00400nab a2200145 i 4500
001 delm100104
005 20190531091816.0
008 190531s1980 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Délmagyarország Archívum  |b hun 
041 |a hun 
245 0 0 |a Emlékezés és díjátadás  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 1980-11-19 
300 |a 5 
490 0 |a Délmagyarország  |v 70 No. 271 
695 |a Szántó Ferenc