Effect of plant extracts on some quality parameters of canned mixed sweet corn-red bean
The leading export product of Hungary is canned sweetcorn, which is available in single-component or blended varieties with a focus on colour retention, for wich the food industry mainly uses ascorbic acid and EDTA in the brine of canned vegetable. Thoughtful customer behavior is pushing the food in...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Máté Balázs Góczán Bálint Máté Mónika |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
University of Szeged, Faculty of Engineering
Szeged
2023
|
Sorozat: | Analecta technica Szegedinensia
17 No. 4 |
Kulcsszavak: | Élelmiszerkémia - kukorica, Élelmiszerkémia - vörös bab, Élelmiszeripari technológia, Zöldségtartósítás, Zöldségtárolás, Hőkezelés hatása |
Tárgyszavak: | |
doi: | 10.14232/analecta.2023.4.51-60 |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/87028 |
Hasonló tételek
-
Impact of natural acerola extracts on the quality of canned vegetables
Szerző: Góczán Bálint, et al.
Megjelent: (2024) -
Red kidney bean flour and rice flour potential ingredients in the production of gluten-free pasta with functional quality /
Szerző: Stoin Daniela, et al.
Megjelent: (2024) -
Csemegekukorica fajták komplex értékelése = Overall evaluation of sweet corn varieties
Szerző: Gere Attila, et al.
Megjelent: (2013) -
Prediction of sensory preference by artificial neural networks, using sweet corn varieties as an example
Szerző: Sipos László, et al.
Megjelent: (2017) -
Kukorica fajták preferenciatérképezése szoftveres támogatással = Preference mapping for sweet corn varieties by software support
Szerző: Gere Attila, et al.
Megjelent: (2012)