Effect of plant extracts on some quality parameters of canned mixed sweet corn-red bean

The leading export product of Hungary is canned sweetcorn, which is available in single-component or blended varieties with a focus on colour retention, for wich the food industry mainly uses ascorbic acid and EDTA in the brine of canned vegetable. Thoughtful customer behavior is pushing the food in...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Máté Balázs
Góczán Bálint
Máté Mónika
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: University of Szeged, Faculty of Engineering Szeged 2023
Sorozat:Analecta technica Szegedinensia 17 No. 4
Kulcsszavak:Élelmiszerkémia - kukorica, Élelmiszerkémia - vörös bab, Élelmiszeripari technológia, Zöldségtartósítás, Zöldségtárolás, Hőkezelés hatása
Tárgyszavak:
doi:10.14232/analecta.2023.4.51-60

Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/87028

Hasonló tételek