Antioxidant capacity and polyphenols content for some medicinal plants [abstract] /
Elmentve itt :
Szerzők: |
Popescu Georgeta-Sofia Radu Florina Velciov Ariana-Bianca Cozma Antoanela Pirvulescu Luminita Rotariu Lia Stoin Daniela Bordean Despina-Maria |
---|---|
Testületi szerző: | 30th International Symposium on Analytical and Environmental Problems |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
University of Szeged
Szeged
2024
|
Sorozat: | Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems
30 |
Kulcsszavak: | Élelmiszerkémia - előadáskivonat, Fitokémia - előadáskivonat, Gyógynövények - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/85700 |
Hasonló tételek
-
Medicinal plants - important source of essential microelements
Szerző: Velciov Ariana-Bianca, et al.
Megjelent: (2023) -
Chemical characterization of cherry fruits
Szerző: Popescu Georgeta-Sofia, et al.
Megjelent: (2021) -
Correlation between antioxidant capacity and total polyphenol content in fruit juice concentrates
Szerző: Nagy Anna Mária, et al.
Megjelent: (2022) -
Utilisation and effect of dried apple peels in preparation of a new dry sausage prototype
Szerző: Popescu Georgeta-Sofia, et al.
Megjelent: (2023) -
Phytochemical and antioxidant properties of different parts of Roumanian cumin (Cuminum cyminum l.) essential oils
Szerző: Radu Florina, et al.
Megjelent: (2024)