|
|
|
|
LEADER |
01185naa a2200253 i 4500 |
001 |
acta85083 |
005 |
20240617122043.0 |
008 |
240617s2024 hu o 100 eng d |
020 |
|
|
|a 978-963-306-986-8
|
040 |
|
|
|a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a eng
|
100 |
2 |
|
|a Tarek-Tilistyák Judit
|
245 |
1 |
0 |
|a Effect of drying methods on quality of fruit pomace
|h [elektronikus dokumentum] :
|b [abstract] /
|c Tarek-Tilistyák Judit
|
260 |
|
|
|a Faculty of Engineering University of Szeged
|b Szeged
|c 2024
|
300 |
|
|
|a 94
|
490 |
0 |
|
|a International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
|
650 |
|
4 |
|a Műszaki és technológiai tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Egyéb műszaki tudományok és technológiák
|
695 |
|
|
|a Gyümölcstörköly - minőség - előadáskivonat, Polifenol - előadáskivonat, Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat
|
700 |
0 |
1 |
|a Cziáky Zoltán
|e aut
|
700 |
0 |
1 |
|a Antal Tamás
|e aut
|
700 |
0 |
1 |
|a Tarek Mohamed
|e aut
|
711 |
|
|
|a International conference on science, technology, engineering and economy
|c Szeged
|d 2024. május 31.
|
856 |
4 |
0 |
|u http://acta.bibl.u-szeged.hu/85083/1/2024_icostee_094.pdf
|z Dokumentum-elérés
|