|
|
|
|
LEADER |
01115naa a2200253 i 4500 |
001 |
acta85082 |
005 |
20240617121736.0 |
008 |
240617s2024 hu o 100 eng d |
020 |
|
|
|a 978-963-306-986-8
|
040 |
|
|
|a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a eng
|
100 |
2 |
|
|a Szepesi-Bencsik Dóra
|
245 |
1 |
0 |
|a Duckweeds
|h [elektronikus dokumentum] :
|b sustainable novel foods : [abstract] /
|c Szepesi-Bencsik Dóra
|
260 |
|
|
|a Faculty of Engineering University of Szeged
|b Szeged
|c 2024
|
300 |
|
|
|a 93
|
490 |
0 |
|
|a International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
|
650 |
|
4 |
|a Műszaki és technológiai tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Egyéb műszaki tudományok és technológiák
|
695 |
|
|
|a Élelmiszertudomány - békalencse - fenntarthatóság - előadáskivonat
|
700 |
0 |
1 |
|a Lőrincz Ádám
|e aut
|
700 |
0 |
1 |
|a Trenyik Eszter
|e aut
|
700 |
0 |
2 |
|a P. Szabó Balázs
|e aut
|
711 |
|
|
|a International conference on science, technology, engineering and economy
|c Szeged
|d 2024. május 31.
|
856 |
4 |
0 |
|u http://acta.bibl.u-szeged.hu/85082/1/2024_icostee_093.pdf
|z Dokumentum-elérés
|