Duckweeds sustainable novel foods : [abstract] /

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Szepesi-Bencsik Dóra
Lőrincz Ádám
Trenyik Eszter
P. Szabó Balázs
Testületi szerző: International conference on science, technology, engineering and economy
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: Faculty of Engineering University of Szeged Szeged 2024
Sorozat:International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
Kulcsszavak:Élelmiszertudomány - békalencse - fenntarthatóság - előadáskivonat
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/85082
LEADER 01115naa a2200253 i 4500
001 acta85082
005 20240617121736.0
008 240617s2024 hu o 100 eng d
020 |a 978-963-306-986-8 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a eng 
100 2 |a Szepesi-Bencsik Dóra 
245 1 0 |a Duckweeds  |h [elektronikus dokumentum] :  |b sustainable novel foods : [abstract] /  |c  Szepesi-Bencsik Dóra 
260 |a Faculty of Engineering University of Szeged  |b Szeged  |c 2024 
300 |a 93 
490 0 |a International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
695 |a Élelmiszertudomány - békalencse - fenntarthatóság - előadáskivonat 
700 0 1 |a Lőrincz Ádám  |e aut 
700 0 1 |a Trenyik Eszter  |e aut 
700 0 2 |a P. Szabó Balázs  |e aut 
711 |a International conference on science, technology, engineering and economy  |c Szeged  |d 2024. május 31. 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/85082/1/2024_icostee_093.pdf  |z Dokumentum-elérés