Effect of the food composition on the microbial kinetics in plant-based milk [abstract] /
Elmentve itt :
Szerzők: |
Rockaya Maha Baranyi József |
---|---|
Testületi szerző: | International conference on science, technology, engineering and economy |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
Faculty of Engineering University of Szeged
Szeged
2024
|
Sorozat: | International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
|
Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat, Élelmiszerkémia - előadáskivonat, Mikrobiológia - előadáskivonat, Adatbázis - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/85075 |
Hasonló tételek
-
Safety and stability of plant-based milk - can predictive microbiology help?
Szerző: Rockaya Maha, et al.
Megjelent: (2022) -
Enzymatic engineering of microbial lipases and phospholipases and their use biocatalysts for food applications
Szerző: Zarai Zied, et al.
Megjelent: (2022) -
Comparison of the effect of homogenization and sonication on the texture properties of goat milk yogurt [abstract] /
Szerző: Lőrincz Ádám, et al.
Megjelent: (2024) -
The effect of lactation number and lactation stage on milk yield, on the composition and on the microbiological properties of raw cow milk in a Hungarian dairy farm
Szerző: Petróczki Flóra Mária, et al.
Megjelent: (2021) -
Food safety and energetics analysis of the heat treatment of milk
Szerző: Korzenszky Péter, et al.
Megjelent: (2017)