Native triticale as a stand-in for barley malt [abstract] /
Elmentve itt :
Szerzők: |
Pribić Milana Grubač Lenka |
---|---|
Testületi szerző: | International conference on science, technology, engineering and economy |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
Faculty of Engineering University of Szeged
Szeged
2024
|
Sorozat: | International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
|
Kulcsszavak: | Sörgyártás - technológia - előadáskivonat, Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat, Tritikálé - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/85071 |
Hasonló tételek
-
Nitrogenous profile of wort produced from native triticale [abstract] /
Szerző: Pribić Milana, et al.
Megjelent: (2024) -
Assessing the health promoting effect of malt, using Drosophila melanogaster model system [abstract] /
Szerző: Pecsenye Bence, et al.
Megjelent: (2024) -
Evaluation of total polyphenol and flavonoid content of malt flour extracts and analysis of their effects on the viability of Drosophila S2 cells
Szerző: Islam Md. Aminul, et al.
Megjelent: (2022) -
Antioxidant activity determination of hot trub extracts using green extraction methods [abstract] /
Szerző: Pejin Jelena, et al.
Megjelent: (2024) -
Investigating the potential of Marloo variety for spontaneous cabbage fermentation [abstract] /
Szerző: Milić Anita, et al.
Megjelent: (2024)