A fenntartható fogyasztás kihívásai válság idején = The challenges of sustainable consumption in times of crisis [absztrakt] /
Elmentve itt :
Szerző: | Neulinger Ágnes |
---|---|
Testületi szerző: | Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért XXIX. Nemzetközi Konferencia |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
Szegedi Tudományegyetem, Gazdaságtudományi Kar
Szeged
2023
|
Sorozat: | Reziliens marketing : válaszok változó kihívásokra
|
Kulcsszavak: | Fenntarthatóság - előadáskivonat, Fogyasztói magatartás - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/84777 |
Hasonló tételek
-
Is their consumption sustainable? an inquiry into the consumption habits of citizens and university students of Szeged /
Szerző: Tóth Mónika
Megjelent: (2009) -
Lokalitás és fenntartható fogyasztás
Szerző: Prónay Szabolcs, et al.
Megjelent: (2008) -
The vulnerability of small businesses in times of crisis
Szerző: Fehér Andrea, et al.
Megjelent: (2021) -
Optimization of the Ethiopian food consumption structure- sustainability as an approach [abstract] /
Szerző: Tompa Orsolya, et al.
Megjelent: (2019) -
The European Union as a Complex System in Times of Crisis
Szerző: Kuruczleki Éva, et al.
Megjelent: (2024)