Comparison analysis of bologna sausages with different meat [abstract] /
Elmentve itt :
Szerzők: |
Mihalkó József Zsarnóczay Gabriella Zakupszki Zita |
---|---|
Testületi szerző: | 17th Wellmann International Scientific Conference |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
University of Szeged, Faculty of Agriculture
Hódmezővásárhely
2019
|
Sorozat: | Wellmann International Scientific Conference
17 |
Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia - hús - előadáskivonat, Élelmiszervizsgálat - hús - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/84367 |
Hasonló tételek
-
Comparative analysis of meat products made from different meat raw materials [abstract] /
Szerző: Kulcsár Tamás, et al.
Megjelent: (2023) -
Comparative analysis of beef, buffalo and bison meat
Szerző: Mihalkó József, et al.
Megjelent: (2022) -
The effects of mushroom powder addition and salt reduction on emulsion stability, color and texture characteristics of sausages [abstract] /
Szerző: Boylu Meltem, et al.
Megjelent: (2022) -
Development of spreadable meat product made from Mangalica liver [abstract] /
Szerző: Erdei Bálint, et al.
Megjelent: (2024) -
The examination of the loss of Frankfurters before packaging at a Hungarian meat industry company [abstract] /
Szerző: Kulcsár Tamás, et al.
Megjelent: (2024)