The position of the EU organic label among Hungarian consumers - factors of awareness and regular shopping [abstract] /
Elmentve itt :
Szerzők: |
Maró Zalán Márk Jantyik Lili Török Áron |
---|---|
Testületi szerző: | 17th Wellmann International Scientific Conference |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
University of Szeged, Faculty of Agriculture
Hódmezővásárhely
2019
|
Sorozat: | Wellmann International Scientific Conference
17 |
Kulcsszavak: | Fogyasztói magatartás - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/84366 |
Hasonló tételek
-
The position of the EU organic label among Hungarian consumers
Szerző: Maró Zalán Márk, et al.
Megjelent: (2019) -
The recognition of the EU organic label among the Hungarian consumers
Szerző: Jantyik Lili, et al.
Megjelent: (2018) -
Awareness of lactose-free products and pro-, pre- and synbiotics among consumers
Szerző: Szabó Erika, et al.
Megjelent: (2020) -
Consumer awareness in public services environment quantitative examination of water consumption habits in the city of Szeged /
Szerző: Kazár Klára
Megjelent: (2013) -
Simply sequentially additive labelings of 2-regular graphs
Szerző: Hajnal Péter, et al.
Megjelent: (2010)