Competitiveness of meat and associated products in international trade [abstract] /

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Jámbor Attila
Testületi szerző: 17th Wellmann International Scientific Conference
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: University of Szeged Faculty of Agriculture Hódmezővásárhely 2019
Sorozat:Wellmann International Scientific Conference 17
Kulcsszavak:Húsipar - előadáskivonat, Kereskedelem - nemzetközi - előadáskivonat, Versenyképesség - előadáskivonat
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/84334
LEADER 01036naa a2200217 i 4500
001 acta84334
005 20240408111150.0
008 240408s2019 hu o 1|| eng d
020 |a 978-963-306-653-9 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a eng 
100 1 |a Jámbor Attila 
245 1 0 |a Competitiveness of meat and associated products in international trade   |h [elektronikus dokumentum] :  |b [abstract] /  |c  Jámbor Attila 
260 |a University of Szeged Faculty of Agriculture  |b Hódmezővásárhely  |c 2019 
300 |a 11 
490 0 |a Wellmann International Scientific Conference  |v 17 
650 4 |a Társadalomtudományok 
650 4 |a Közgazdasági és gazdálkodástudományok 
695 |a Húsipar - előadáskivonat, Kereskedelem - nemzetközi - előadáskivonat, Versenyképesség - előadáskivonat 
711 |a 17th Wellmann International Scientific Conference  |c Hódmezővásárhely  |d 2019. május 8. 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/84334/1/wellmann_abstracts_2019_011.pdf  |z Dokumentum-elérés