Combined effect of natural lemon essential oil and lemon juice preservatives on pear and raspberry milkshakes [abstract] /
Elmentve itt :
Szerzők: |
Niramit Waminee Otegenova Aruzhan Putri Srie Wardani Aulia Szabó P. Balázs Krisch Judit |
---|---|
Testületi szerző: | 20th Wellmann International Scientific Conference |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kar
Hódmezővásárhely
2023
|
Sorozat: | Wellmann International Scientific Conference
20 |
Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/84199 |
Hasonló tételek
-
The combined effect of lemon essential oil and lemon juice as natural preservatives in apple and grape juices [abstract] /
Szerző: Putri Srie Wardani Aulia, et al.
Megjelent: (2023) -
Probiotic fermentation of mixed fruit and vegetable juices [abstract] /
Szerző: Otegenova Aruzhan, et al.
Megjelent: (2023) -
Combined effect of natural preservatives in fruit juices
Szerző: Wardani Aulia Putri Srie
Megjelent: (2023) -
Microbiology of water kefir based on lemon and peppermint potential probiotic properties /
Szerző: Daničić Tatjana, et al.
Megjelent: (2022) -
Preservation effect of essential oil on fruit juices
Szerző: Wanyonyi Sandra Joyce
Megjelent: (2022)