Biocontrol of aflatoxin contamination and the effect of aspergillus flavus on maize quality [abstract] /

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Doh Lourraine Sena
Pusztahelyi Tünde
Testületi szerző: 20th Wellmann International Scientific Conference
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kar Hódmezővásárhely 2023
Sorozat:Wellmann International Scientific Conference 20
Kulcsszavak:Kukorica - minőség - előadáskivonat, Élelmiszerbiztonság - előadáskivonat
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/84192
LEADER 01192naa a2200253 i 4500
001 acta84192
005 20240321120038.0
008 240321s2023 hu o 1|| eng d
020 |a 978-963-306-924-0 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a eng 
100 1 |a Doh Lourraine Sena 
245 1 0 |a Biocontrol of aflatoxin contamination and the effect of aspergillus flavus on maize quality   |h [elektronikus dokumentum] :  |b [abstract] /  |c  Doh Lourraine Sena 
260 |a Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kar  |b Hódmezővásárhely  |c 2023 
300 |a 75 
490 0 |a Wellmann International Scientific Conference  |v 20 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Mezőgazdaság-tudományok 
650 4 |a Mezőgazdaság, erdészet, halászat 
695 |a Kukorica - minőség - előadáskivonat, Élelmiszerbiztonság - előadáskivonat 
700 0 1 |a Pusztahelyi Tünde  |e aut 
711 |a 20th Wellmann International Scientific Conference  |c Hódmezővásárhely  |d 2023. április 3. 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/84192/1/wellmann_abstracts_2023_075.pdf  |z Dokumentum-elérés