Karbamid, pétimészsó és pétisó műtrágyák hatása a napraforgó termésmennyiségére és olajtartalmára [absztrakt] /
Elmentve itt :
Szerzők: |
Szabó Béla Csabai Judit Kosztyuné Krajnyák Edit Irinyiné Oláh Katalin Szabó Miklós Varga Csaba Hoffmann Richard |
---|---|
Testületi szerző: | Műszaki, technológiai és gazdasági kihívások a 21. században |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
SZTE Mérnöki Kar
Szeged
2023
|
Sorozat: | Műszaki, technológiai és gazdasági kihívások a 21. században : nemzetközi magyar nyelvű tudományos konferencia
|
Kulcsszavak: | Műtrágyázás hatása - napraforgó - terméshozam - előadáskivonat, Napraforgó termesztése - előadáskivonat, Növénytermesztés - napraforgó - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/83896 |
Hasonló tételek
-
A gluténmentes gabona, a teff (Eragrostis tef (Zucc.) Trotter), termeszthetőségének vizsgálata Közép-Európában [absztrakt] /
Szerző: Csabai Judit, et al.
Megjelent: (2023) -
A tönkölybúza (Triticum spelta L.) elemfelvétele szennyvízüledékből
Szerző: Uri Zsuzsanna, et al.
Megjelent: (2019) -
Kék és bíborbúza genotípusok lisztjeinek és a belőlük készült termékek hazai ismertségének feltérképezése
Szerző: Trenyik Eszter, et al.
Megjelent: (2023) -
Dough reological and kernel hardness investigation on different Hungarian winter wheat varieties
Szerző: Szabó P. B.
Megjelent: (2011) -
Módszerek búzalisztek, tészták minőségi és beltartalmi paramétereinek meghatározása
Szerző: Szabó P. Balázs, et al.
Megjelent: (2022)