Különböző húsalapanyagokból készített húskészítmények összehasonlító elemzése [absztrakt] /

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Kulcsár Tamás
Erdei Bálint
Mihalkó József
Testületi szerző: Műszaki, technológiai és gazdasági kihívások a 21. században
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: SZTE Mérnöki Kar Szeged 2023
Sorozat:Műszaki, technológiai és gazdasági kihívások a 21. században : nemzetközi magyar nyelvű tudományos konferencia
Kulcsszavak:Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat, Élelmiszervizsgálat - hús - előadáskivonat
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/83862
LEADER 01179naa a2200241 i 4500
001 acta83862
005 20240416075415.0
008 240416s2023 hu o 1|| hun d
020 |a 978-963-306-928-8 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Kulcsár Tamás 
245 1 0 |a Különböző húsalapanyagokból készített húskészítmények összehasonlító elemzése   |h [elektronikus dokumentum] :  |b [absztrakt] /  |c  Kulcsár Tamás 
260 |a SZTE Mérnöki Kar  |b Szeged  |c 2023 
300 |a 62 
490 0 |a Műszaki, technológiai és gazdasági kihívások a 21. században : nemzetközi magyar nyelvű tudományos konferencia 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
695 |a Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat, Élelmiszervizsgálat - hús - előadáskivonat 
700 0 1 |a Erdei Bálint  |e aut 
700 0 1 |a Mihalkó József  |e aut 
711 |a Műszaki, technológiai és gazdasági kihívások a 21. században  |c Szeged  |d 2023. március 31. 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/83862/1/mtg_kihivasok_konf_2023_062.pdf  |z Dokumentum-elérés